divendres, 2 de març del 2012

Crema de xampinons

INGREDIENTS:

1 safata de xampinyons
1 patata mitjana
1 ceba petita
Oli,sal, aigua i llet (o batut de soja)


PREPARACIÓ:

Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines. Mentrestant posem a escalfar l’oli en una  olla. Tirem la ceba a l’olla per a que es sofregini. Mentre es va coent, anem netejant els xampinyons amb aigua freda  per tal de treure tota la terra, els tallem en 2 o 4 parts i els afegim a la olla.

Deixem uns minuts per a que comenci a deixar anar aigua. Pelem la patata i la tallem a trossos desiguals. L’afegim junt amb la sal, una mica d’aigua (si pot ser bullint millor) i un got de llet. Coem fins que la patata estigui feta. Retirem del foc.

Quan estigui temperat, ho triturem fins a que quedi homogeni. Si ho  fem per parts perquè el pot del batidor és petit i no hi cap tot, a mi m’agrada tronar-ho a posar el foc uns minuts per a que es  mescli tot bé i quedi homogeni, i així de pas ho escalfem si  és que ens ho anem a menjar al moment.

1 comentari: