L’altre dia, per a animar-nos tots plegats, vaig fer un pastís una mica divertit. La recepta del pa de pessic i la cobertura és d’una “tarta marinera” que vaig treure d’un blog, però com que ja fa temps que la vaig imprimir, no recordo on era. La idea dels barrufets va sorgir al supermercat, en veure llaminadures en forma de barrufets, que van cridar la meva atenció. De tota manera un mica d’alegria no ve malament.
INGREDIENTS:
1 cp llevat
1 cp bicarbonat
4 ous
4 cullerades de llet
Ratlladura de la pell d’una llimona
Colorant blau (en quantitat generosa)
Per a la cobertura:
400 ml de nata per muntar
Llaminadures i núvols en forma de barrufet
PREPARACIÓ:
Batem la mantega amb el sucre fins que quedi cremós, afegim els ous d’un en un i batem bé. Afegim el llevat, el bicarbonat i la ratlladura de llimona. Després afegim la farina i la llet. Remenem bé fins a obtenir una massa homogènia. Afegim també el colorant blau (en quantitat per a que quedi un to intens, en el meu cas jo li hagués posat una mica més però el vaig acabar).
Preparem dos motlles rodons i guals i els enfarinen per a que no s’enganxi
Per a preparar la cobertura, batem el formatge d’untar amb el sucre glassa (millor amb el batedor elèctric). En un altre recipient, muntem la nata, i la incorporem poc a poc en la preparació de formatge. Deixem reposar la massa al a nevera una estona per a que endureixi. Amb aquestes quantitats en sobra una mica però es pot aprofitar per a fer cupcakes!!!
Que bonita¡¡¡¡
ResponEliminaI molt bona!!!
ResponElimina