Aquesta recepta és del llibre de “30 minutos con Jamie” del
qual estic provant diverses receptes, i la veritat és que totes han agradat als
meus comensals i a la meva mitja taronja. En aquesta ocasió , un arròs amb
salsa una mica “exòtica”, que recorda al menjar indonesi.
INGREDIENTS (nosaltres vam menjar 5):
2 bitxos (o guindilles fresques si en tenim)
2 dents d’all
Coriandre (si no en trobeu de fresc, jo compro uns paquets
de tres “caixetes” ja picats que trobo al CONDIS)
1 cs tomàquet fregit
2 cs salsa de soja
1 cs oli
1 tros de 2 cm de gingebre
1 paquet de gambes congelades ( a l’original també li
afegeix llagostins frescos)
1 cs salsa de peix (jo no en vaig trobar i vaig posar una
pastilla de caldo de peix)
300 g pèsols congelats
1 llauna de llet de coco
Arròs tipus basmati
2 bosses de te
PREPARACIÓ:
Quan l’oli és calent, posem les gambes per a que perdin l’aigua,
afegim la pasta que hem triturat i els pèsols. Deixem uns minuts i afegim la
llet de coco. Remenem bé i deixem a foc suau fins que comenci a bullir. Quan comenci
a bullir apartem del foc.
Servim en plats l’arròs i una mica de salsa per sobre.
NOTES:
Amb una sola recetpa, per cet ha d'estar boníssima, ens dones una colla de variants per aprofitar el que ha sobrat.
ResponEliminaGràcies per compartir!
Petons
Me ha enamorado este arroz yo tengo varios libros de Jamie y me encanta soy super fan, pero este no lo tengo :) besiños guapi
ResponEliminam'encanta aquest arros
ResponEliminaUna recepta molt original venint de Jamie, éxit assegurat.
ResponEliminaHummmm, muscho colesterol.
ResponEliminaGrasias.
coelsterol apenas contiene!!! el poquito que puedan aportar las gambas (que no hay muchas), eso si, la leche de coco contiene acidos grasos saturados (que son de los "malos")que no son buenos para la salud cardiovascular, pero dentro dle marco de una dieta equilibrada y con moderación se pueden tomar de manera ocasional
Elimina