Avui dia 16 de maig, fa un any que vaig començar aquesta
aventura culinària, sou molts els que em dieu coses sobre les receptes, ja
sigui amb comentaris ,com pel facebook o en persona. Gràcies a tots els que em
seguiu, als que proveu receptes a casa vostra i sobretot als meus pobres “conillets
d’índies” que constantment esteu provant les meves receptes. Especialment la
meva mitja taronja, que es fa un fart de menjar magdalenes i dolços per culpa
meva.
Doncs bé, seguint les idees d’altres blogs que visito, m’agradaria
encetar un sorteig per a celebrar-ho.
CONCURS “ EL TEU TRUC A LA CUINA”:
Tots aquells que cuinem habitualment, tenim els nostres petits
trucs a la cuina (per exemple, “com rectificar de sal”, “com fer que la
col-i-flor no faci pudor”...). Aquest concurs tracta d’això.
Que cal fer per a participar?
El primer pas es registrar-se com a seguidor (només cal
tenir una conta de Gmail, Yahoo o Twitter).
Després només cal enviar el vostre truc junt amb el nom i una adressa electrònica a receptesdelairene@gmail.com
Entre tots els que participeu, sortejaré un pack compost per
una caixa Smartbox “Estancia inolvidable”
per a 2 persones, 3 petits llibres de cuina i un fermall (“broche”) en forma de
flor fet a mà. Ja sé que no és massa espectacular, però el meu pressupost és
limitat (i en alguns moments poc imaginatiu, per que no dir-ho).
Teniu fins al 16 de juny per a participar. Em sap greu, però només podran participar els residents a Espanya per una qüestió de despeses d'enviament. El dia 17 es farà el sorteig.
Us convido a tots a participar, i per donar exemple, aquí van
els meus trucs;
"Per a fer el tiramisú, utilitzo cafè descafeïnat, i tot i
que sembli estrany, queda un pastís més gustós que amb el cafè normal."
"Per muntar les clares a punt de neu, sempre cal afegir un pessic de sal."
"Per muntar les clares a punt de neu, sempre cal afegir un pessic de sal."
Animeu-vos a participar!!
ResponEliminaummmmmmm que maravilla ya de aniversario????? Felicidades a la cocinera por todo este tiempo de fantasticas recetas¡¡¡
ResponEliminaPues mi truco.....ummmm...bueno yo casi siempre tengo queso fresco batido desnatado en la nevera, y todo lo que lleva nata la sustituyo por éste que es mucho menos graso y conserva el sabor :)
EN fin que muhas felicidades de nuevo¡¡¡ besiños linda¡
GUaaaauuuuu¡¡¡¡¡¡ que linda luses Lucy
ResponEliminaCaram Irene, com és que no ho he vist a temps????? Una altra vegada serà!!
ResponEliminaA casa meva passa el mateix, darrerament em tenen prohibit fer cocs, galetes o magdalenes... em diuen que costen massa de cremar jejeje!!!
PTNTS
Dolça