dimecres, 16 de maig del 2012

Primer aniversari i sorteig


Avui dia 16 de maig, fa un any que vaig començar aquesta aventura culinària, sou molts els que em dieu coses sobre les receptes, ja sigui amb comentaris ,com pel facebook o en persona. Gràcies a tots els que em seguiu, als que proveu receptes a casa vostra i sobretot als meus pobres “conillets d’índies” que constantment esteu provant les meves receptes. Especialment la meva mitja taronja, que es fa un fart de menjar magdalenes i dolços per culpa meva.


Doncs bé, seguint les idees d’altres blogs que visito, m’agradaria encetar un sorteig per a celebrar-ho.



CONCURS “ EL TEU TRUC A LA CUINA”:

Tots aquells que cuinem habitualment, tenim els nostres petits trucs a la cuina (per exemple, “com rectificar de sal”, “com fer que la col-i-flor no faci pudor”...). Aquest concurs tracta d’això.


Que cal fer per a participar?

El primer pas es registrar-se com a seguidor (només cal tenir una conta de Gmail, Yahoo o Twitter).
Després només cal enviar el vostre truc junt amb el nom i una adressa electrònica a receptesdelairene@gmail.com


Entre tots els que participeu, sortejaré un pack compost per una caixa  Smartbox “Estancia inolvidable” per a 2 persones, 3 petits llibres de cuina i un fermall (“broche”) en forma de flor fet a mà. Ja sé que no és massa espectacular, però el meu pressupost és limitat (i en alguns moments poc imaginatiu, per que no dir-ho).

Teniu fins al 16 de juny per a participar. Em sap greu, però només podran participar els residents a Espanya per una qüestió de despeses d'enviament. El dia 17 es farà el sorteig.

Us convido a tots a participar, i per donar exemple, aquí van els meus trucs;

"Per a fer el tiramisú, utilitzo cafè descafeïnat, i tot i que sembli estrany, queda un pastís més gustós que amb el cafè normal."

"Per muntar les clares a punt de neu, sempre cal afegir un pessic de sal."

4 comentaris:

  1. ummmmmmm que maravilla ya de aniversario????? Felicidades a la cocinera por todo este tiempo de fantasticas recetas¡¡¡
    Pues mi truco.....ummmm...bueno yo casi siempre tengo queso fresco batido desnatado en la nevera, y todo lo que lleva nata la sustituyo por éste que es mucho menos graso y conserva el sabor :)

    EN fin que muhas felicidades de nuevo¡¡¡ besiños linda¡

    ResponElimina
  2. GUaaaauuuuu¡¡¡¡¡¡ que linda luses Lucy

    ResponElimina
  3. Caram Irene, com és que no ho he vist a temps????? Una altra vegada serà!!

    A casa meva passa el mateix, darrerament em tenen prohibit fer cocs, galetes o magdalenes... em diuen que costen massa de cremar jejeje!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina