L’altre dia, volia fer una salsa carbonara,
però quan ja ho tenia tot a mig preparar vaig descobrir que no em quedava nata,
ni crema de llet ni res semblant (tot i
que per a fer cultureta, saber que la carbonara original es feia amb rovells
d’ou). Així doncs em va tocar improvisar amb el que hi havia a la nevera.
INGREDIENTS:
2 cullerades de farina
2 cullerades de mantega o margarina
Bacon o cansalada a trossets petits (quantitat
al gust)
Llet (aproximadament 0.4-0.5 l) en aquest cas
només tenia desnatada
Formatge de gust intens (jo vaig utilitzar
Roncal)
PREPARACIÓ:
Ratllem el formatge (jo vaig posar dos talls i
potser va quedar massa fort) els afegim a la paella i també posem la cansalada.
Remenem a foc suau per a que es fongui bé l formatge. Ja la tenim llesta per a
servir
NOTES:
Si no fem servir la salsa immediatament s’espessa força, així
que millor fer-la una mica més liquida i al moment de servir escalfar-la bé.
Jo no
li vaig posar sal, ja que el formatge i la cansalada son productes salats, però
per donar-li un toc li vaig afegir una mica de nou moscada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada