Aquesta recepta
la vaig treure del blog “Mi dulce tentación” que a part de les receptes, pots baixar-te-les
en PDF i estan molt ben estructurades. Necessitava un plat per a un sopar d’estiu
i ja estava cansada d’amanides així que em va semblar una bona alternativa.
INGREDIENTS:
Per
a la salsa de tomàquet:
2
tomàquets tallats a trossos petits, sense llavors (o tomàquet natural triturat)
1
ceba
Oli
d’oliva
Sal,
pebre i un pessic de sucre
1
rajolí de salsa de soia
Per
als canelons:
10
lamines de pasta de canaló
1
bossa de gambes pelades congelades (en la recepta original eren llagostins però
no sempre estem per comprar llagostins)
1
llima
2
advocats
2
tomàquets
Sal
i pebre
PREPARACIÓ:
Preparem el guacamole (que serà el farcit dels canelons). Tallen els advocats i els traiem tota la polpa. Els aixafem amb una forquilla (poden quedar alguns “grumolls” per donar-li textura). Salpebrem i afegim el suc de la llima. Pelem els tomàquets i els tallem a trossos per a posar dins de la pasta d’advocats. Deixem a la nevera mentre preparem la salsa i la pasta.
Posem
les gambes a la paella er a que es coguin (o en cas de tenir llagostins els fem
a la planxa). Quan estiguin freds els podem afegir al guacamole.
Preparem
la salsa de tomàquet fent un sofregit amb la ceba ben picada i el tomàquets
(salpebrem al gust, jo li vaig afegir un rajolí de salsa de soia).
En
una olla amb aigua bullint, posem la pasta de caneló i la coem seguint el temps
que ens indiqui el fabricant.
Quan
tinguem tots els elements podem passar al muntatge del caneló; omplim la pasta amb
el guacamole i ho napem amb la salsa de tomàquet.

NOTES:
Aquest
plat el podem fer amb antelació ja que a la nevera es conservarà prou be. També
podem “reciclar” la salsa de tomàquet d’algun altre plat que ens hagi sobrat.
originales y buenísimos
ResponEliminaFàcil i bo!
ResponElimina