Un arròs fàcil de fer,
amb un toc una mica diferent i que sempre ve de gust. La recepta de
l'arrós sempre és una mica improvisada, ja que normalment el faig
amb el que quedi a la nevera.
INGREDIENTS:
Al fer-ho sempre
diferent, els ingredients poden variar i les proporcions també,
generalment a mi em surten 2-3 racions abundants.
Arròs
1 ceba
1 carbassó petit
una safata de bolets (en
aquest cas fredolics)
una mica de caldo (o un
“cubito” si no es teniu, però llavors no li poseu sal)
salsa de soja, herbes de
provença, farigola, 2 bitxos
aigua
un rajolí d'oli
PREPARACIÓ:
Tallem les verdures a
daus. Posem a escalfar una paella gran amb una mica d'oli, sofregim
lleugerament la ceba, a continuació el carbassó i més tard els
bolets. Quan estigui cas cuit, afegim l'arrós, el caldo els bitxos i
les herbes i un raig de salsa de soja.
Deixem que faci xup xup
uns 20 minuts i llest per servir
NOTES:
Com que ja porta la salsa
de soja, no cal que posem gairebé sal al plat, ja que la soja és
molt salada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada