dimarts, 30 d’abril del 2013

Arròs oriental amb verdures


Un arròs fàcil de fer, amb un toc una mica diferent i que sempre ve de gust. La recepta de l'arrós sempre és una mica improvisada, ja que normalment el faig amb el que quedi a la nevera.


INGREDIENTS:

Al fer-ho sempre diferent, els ingredients poden variar i les proporcions també, generalment a mi em surten 2-3 racions abundants.

Arròs
1 ceba
1 carbassó petit
una safata de bolets (en aquest cas fredolics)
una mica de caldo (o un “cubito” si no es teniu, però llavors no li poseu sal)
salsa de soja, herbes de provença, farigola, 2 bitxos
aigua
un rajolí d'oli


PREPARACIÓ:

Tallem les verdures a daus. Posem a escalfar una paella gran amb una mica d'oli, sofregim lleugerament la ceba, a continuació el carbassó i més tard els bolets. Quan estigui cas cuit, afegim l'arrós, el caldo els bitxos i les herbes i un raig de salsa de soja.

Deixem que faci xup xup uns 20 minuts i llest per servir


NOTES:

Com que ja porta la salsa de soja, no cal que posem gairebé sal al plat, ja que la soja és molt salada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada