dilluns, 22 d’abril del 2013

Magdalenes de kiwi per a Sant Patrici


Jo no sóc molt de celebrar aquestes coses (bé de celebrar no sóc massa en general), però per al dinar d'aniversari del meu tiet (de fet va ser al març) li vaig preparar per què ell si que ho celebra, la veritat és que decoracions a part, la massa va quedar molt bona i esponjosa.


La recepta és una modificació dels cupcakes de kiwi del llibre de cupcakes.


INGREDIENTS:

120 g margarina
180g sucre
3 ous
230 g farina
2 cp llevat
120 ml batut de soja (es pot fer amb llet de vaca)
2 kiwis pelats i tallats a daus

Per a decorar:

125 g mantega
165 g sucre glassa
1 cp extracte de vainilla
2 cullerades de batut de soja
colorant verd
fondant verd o decoracions de sucre en forma de trebols


PREPARACIÓ:

Pre-escalfem el forn a 170º C. Mentre s'escalfa preparem la massa dels cupcakes. En un bol, batem la margarina amb el sucre fins que quedi una massa més clara. A continuació afegim els ous, a meitat de la farina i remenem bé. Després afegim la llet i l'altre meitat de la farina. Quan tinguem una mescla homogènia, afegim els kiwis tallats a daus petits.

Posem la massa en càpsules i ho posem al forn uns 25 minuts. Passat aquest tempos traiem del forn i deixem refredar.

Mentrestant preparem la cobertura fent una crema de mantega clàssica, Batent tots els ingredients poc a poc fins a obtenir una crema fina i homogènia de color verd intens

Decorem les cupcakes amb una capa de cobertura i afegim un trebol de sucre o bé podem decorar amb fondant (jo vaig fer les dues coses, tot i que els trebols de fondant no van quedar massa macos, especialment de color)








 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada