Ràpid i senzill un pa de
pessic per a l'hivern.
INGREDIENTS:
3 mandarines (millor si
són de pell fina)
300 g sucre
3 ous
80 ml oli d'oliva
1 sobre de llevat
130 g farina
70 g farina de blat de
moro (Maizena)
Per a decorar:
1 mandarina
sucre
PREPARACIÓ:
Pre-escalfem el forn a
170º C. Mentre s'escalfa preparem la massa del pa de pessic.
Tallem i pelem 2 mandarines i afegim l'altre tallada però sense
pelar. Ho posem a la batedora i triturem fins a obtenir una pasta.
En un bol a part, batem
els ous i el sucre i afegim la pasta de mandarina. A continuació
afegim l'oli,el llevat i les 2 farines sense deixar de remenar en cap
moment.
Posem aquesta mescla en
un motlle (cobert amb una capa fina d'oli i farina per a que no
s'enganxi el pastís). Ho posem al forn uns 50 minuts. Ho treiem del
forn i deixem refredar.
Preparem una salsa
lleugera triturant l'altre mandarina sencera i posant-la en un cassó
amb sucre a foc lent. Utilitzem a questa salsa per a cobrir amb una
capa fina.
NOTES:
La recepta original és
tota amb farina de blat, jo he canviat una part per la farina de blat
de moro per a fer el pa de pessic més esponjós.
També es pot posar
fruita seca per a fer-lo més gustós i servir amb una mica de
iogurt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada