dimarts, 9 d’abril del 2013

Salmó a daus amb salsa agredolça


Només dir que tot i que la meva mitja taronja no és fan del peix, ho va trobar molt bo i va voler repetir, així que és una bona manera de menjar peix per a qui no li agradi massa. Això si, al ser fregir i amb la salsa que porta força sal, millor acompanyar-ho d'una bona amanida.


INGREDIENTS:

2 lloms de salmó
farina de galeta
clau, julivert... o espècies al gust
oli abundant
Per a la salsa:

100 g sucre
50 ml vinagre
50 ml salsa de soja (jo no en tenia i ho vaig substituir per un “cubito” de caldo de peix dissolt en mig got d'aigua)
100 ml de salsa de tomàquet (si no en teniu, també es pot fer servir tomàquet fregit de sabor suau)


PREPARACIÓ:

Tallem el salmó a daus. Preparem un plat amb la farina de galeta i les especies. Salem el salmó i el arrebossem amb aquesta mescla.

Preparem la salsa posant en una paella el sucre i el vinagre fins a aconseguir un caramel suau (de textura una mica líquida), afegim la resta d'ingredients i remenem. Deixem coure uns minuts.

Mentrestant, fregim el salmó en una paella amb oli calent

Llest per menjar (i molt ràpid de fer!)










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada