Només dir que tot i que
la meva mitja taronja no és fan del peix, ho va trobar molt bo i va
voler repetir, així que és una bona manera de menjar peix per a qui
no li agradi massa. Això si, al ser fregir i amb la salsa que porta
força sal, millor acompanyar-ho d'una bona amanida.
INGREDIENTS:
2 lloms de salmó
farina de galeta
clau, julivert... o
espècies al gust
oli abundant
Per a la salsa:
100 g sucre
50 ml vinagre
50 ml salsa de soja (jo
no en tenia i ho vaig substituir per un “cubito” de caldo de peix
dissolt en mig got d'aigua)
100 ml de salsa de
tomàquet (si no en teniu, també es pot fer servir tomàquet fregit
de sabor suau)
PREPARACIÓ:
Tallem el salmó a daus.
Preparem un plat amb la farina de galeta i les especies. Salem el
salmó i el arrebossem amb aquesta mescla.
Preparem la salsa posant
en una paella el sucre i el vinagre fins a aconseguir un caramel suau
(de textura una mica líquida), afegim la resta d'ingredients i
remenem. Deixem coure uns minuts.
Mentrestant, fregim el
salmó en una paella amb oli calent
Llest per menjar (i molt
ràpid de fer!)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada