Ara que arriba la calor,
ja comença a venir de gust plats més frescos, per això un aperitiu
lleuger. La recepta original és del Karlos Arguiñano, però com
sempre jo vaig fer la meva versió, en teoria era per a 6 persones,
jo vaig fer gots petits d'aperitiu i em van sortir 10.
INGREDIENTS:
1/2 kg de gerds
(“frambuesas”)
250 g tomàquet madur
1/2 llima
1 pastanaga
1 poma groga
4 iogurts grecs
oli, sal, sucre
PREPARACIÓ:
pelem i tallem la
pastanaga i la poma. Triturem amb la batedora. Afegim els tomàquets
pelats, els gerds (guardem uns quants per a la decoració), unes 10
cullerades d'oli i la sal. Triturem a poc a poc i afegim aigua fins a
aconseguir una textura adequada (semblant a un gaspatxo espès). Ho
passem to pel colador xines. Ho deixem reposar 2 hores a la nevera.
Ratllem la pell de la
llima en un bol amb els iogurts i una mica de sucre. Remenem bé i ho
posem al fons de gotets o copes.
Just abans de servir,
posem el gaspatxo sobre el iogurt i ho decorem amb gerds i un rajolí
d'oli.
Bonissim intentare fer-ho!!
ResponEliminaQuin contrast de gustos, no? Mola!
ResponEliminaLa veritat és q estaven molt bons, sembla raro pero si
Elimina