Segueixo am el tema de les cireres. Amb
l'excedent de cireres que tenia, a par de la melemlada, vaig fer un
pastís. Aquest va quedar mooolt dolç, però molt bo.
INGREDIENTS:
pasta brisa (jo la veig comprar rodona
i vaig nesessita dues unitats)
150 g sucre morè
1 cs farina de blat de moro (“Maizena”)
1 cp extracte de vainilla
25 g mantega1 cp suc de llimona
cireres (no les vaig pesar)
PREPARACIÓ:
en un cassó, posem les cireres netes i
sense os, el sucre, la farina de blat de moro, el suc de llimona i
l'extracte de vainilla. Ho deixem coure fins que arranqui el bull i
estigui tot ben dissolt de manera que quedi una massa uniforma (poden
quedar trossos més o menys grans de cirera, en funció de com es
prefereixi, jo les vaig deixar quasi senceres). Separem del foc.
Passat aquest temps el traiem del forn
i el deixem refredar en una reixeta.
Existeixen reixetes per a refredar
cupcakes i pastissos, la veritat no sé quin preu tenen, jo no en
tinc per què no vull tenir més coses a la cuina, el que faig és
fer servir la mateixa reixeta del forn, i l'aguanto entre dos
superfícies (hi ha que recomana llibres, jo faig servir la fusta de
tallar embotit per un costat i 2 suros que tinc per protegir les
estovalles.
Tens excedent de cireres i no m'has avisat?!?!?!
ResponEliminaAquests pastissos són boníssims, jo en faig un de semblant amb pasta de full i agrada moltíssim.
Ptnts
Dolça