divendres, 11 d’octubre del 2013

Sopes de pa

Sembla que avui ha arribat ja el fred, i potser encar és aviat per sopes i cremes però jo he volgut estrenar la temporada de plats calents amb una sopa de pa. Bàsicament serveix per aprofitar el pa dels dies anteriors.


INGREDIENTS:

Pa del dia anterior
3-4 grans d'all
caldo de pollastre o verdures
oli, sal herbes....


PREPARACIÓ:

Pelem i laminem els alls els passem per la paella amb una mica d'oli fins que estiguin daurats. Mentrestant, tallem el pa a llesques fines i el posem en bols (jo ho vaig fer per a 2 bols individuals grans , però també es pot fer en una sopera).

Afegim l'all laminat i el caldo ben calent, ho acabem amb un punt de sal i farigola (o les herbes aromàtiques que ens agradin










NOTES:

També podem afegir un ou escalfat (o ou dur) a les sopes, o fins i tot formatge per a que es fongui i li doni més cos.





1 comentari: