diumenge, 23 de febrer del 2014

Pastís de Filipinos blancs

Molta gent fa pastissos i magdalenes de galetes Oreo, que estan molt bones però si parlem de galetes addictives, jo sóc fan dels Filipinos (sobretot els blancs), així que vaig pensar que podria intentar fer un pastís amb gust a Filipinos. He necessitat algunes proves i finalment crec que ha quedat bé, això si, la foto és del primer intent que vaig fer, que no tenia el dia massa fi per a la decoració.


INGREDIETNS:

300 g Filipinos blancs
215 g sucre
3 ous
175 g farina
200 g mantega
1 sobre de llevat
150 ml de llet semidesnatada
1 cp aroma o pasta de vainilla

PREPARACIÓ:

Escalfem el forn a 160º i preparem el motlle. En una gerra mesclem la llet amb la vainilla. En un altre bol tamisem al farina i la posem junt amb el sucre, els Filipinos triturats i el llevat.

En un altre bol mesclem la mantega amb el sucre i afegim els ous un a un. A continuació afegim la meitat de la mescla de la farina, després la llet i finalment la resta de la mescla

.Ho fornegem durant 25 minuts. Un cop llest ho decorem al gust. Jo no vaig utilitzar butter cream sinó Nocilla de dos colors, per a potenciar el gust a xocolata, però potser també hagués quedat bé amb una crema més suau com la de formatge per a contrastar el sabor.

Espero que ho proveu i em proposeu millores!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada