Molta gent fa pastissos i
magdalenes de galetes Oreo, que estan molt bones però si parlem de
galetes addictives, jo sóc fan dels Filipinos (sobretot els blancs),
així que vaig pensar que podria intentar fer un pastís amb gust a
Filipinos. He necessitat algunes proves i finalment crec que ha
quedat bé, això si, la foto és del primer intent que vaig fer, que
no tenia el dia massa fi per a la decoració.
INGREDIETNS:
300 g Filipinos blancs
215 g sucre
3 ous
175 g farina
200 g mantega
1 sobre de llevat
150 ml de llet
semidesnatada
1 cp aroma o pasta de
vainilla
PREPARACIÓ:
Escalfem el forn a 160º
i preparem el motlle. En una gerra mesclem la llet amb la vainilla.
En un altre bol tamisem al farina i la posem junt amb el sucre, els
Filipinos triturats i el llevat.
En un altre bol mesclem
la mantega amb el sucre i afegim els ous un a un. A continuació
afegim la meitat de la mescla de la farina, després la llet i
finalment la resta de la mescla
.Ho fornegem durant 25
minuts. Un cop llest ho decorem al gust. Jo no vaig utilitzar butter
cream sinó Nocilla de dos colors, per a potenciar el gust a xocolata, però potser
també hagués quedat bé amb una crema més suau com la de formatge
per a contrastar el sabor.
Espero que ho proveu i em
proposeu millores!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada