dilluns, 26 de maig del 2014

Conill amb carxofes



Deixem els postres una mica que sé que a vegades em faig pesada. Un conill per estrenar la cassola que em vaig comprar.

INGREDIENTS:

1/2 conill
1 ceba
3 tomàquets madurs
una mica de caldo
3 carxofes
farina
oli
unes ametlles, pa torrat... (per a fer una picada al gust)



PREPARACIÓ:

Tallem la ceba a làmines i la posem a caure a foc lent, amb abundant oli d'oliva a la cassola.

Mentrestant, en una paella amb oli passem una mica el conill prèviament salpebrat per a donar-li una mica de color daurat.

Quan la ceba comenci a daurar-se afegim els tomàquets pelats i triturats. Mestre va fent xup xup, preparem les carxofes; els traiem les fulles sobrants i les tallem a quarts, i les escalfem uns 3 minuts en aigua bullent. Després les escorrem i enfarine, i per últim les fregim en oli abundant (que les cobreixi).

Posem el conill i les carxofes a la cassola, preparem la picada, afegim el caldo i la picada i ho deixem coure a foc lent una mica més d'una hora (o fins que veiem que s'ha evaporat el líquid i està cuit).







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada