Deixem els postres una mica que sé que
a vegades em faig pesada. Un conill per estrenar la cassola que em
vaig comprar.
INGREDIENTS:
1/2 conill
1 ceba
3 tomàquets madurs
una mica de caldo
3 carxofes
farina
oli
unes ametlles, pa torrat... (per a fer
una picada al gust)
PREPARACIÓ:
Tallem la ceba a làmines i la posem a
caure a foc lent, amb abundant oli d'oliva a la cassola.
Mentrestant, en una paella amb oli
passem una mica el conill prèviament salpebrat per a donar-li una
mica de color daurat.
Quan la ceba comenci a daurar-se afegim
els tomàquets pelats i triturats. Mestre va fent xup xup, preparem
les carxofes; els traiem les fulles sobrants i les tallem a quarts, i
les escalfem uns 3 minuts en aigua bullent. Després les escorrem i
enfarine, i per últim les fregim en oli abundant (que les cobreixi).
Posem el conill i les carxofes a la
cassola, preparem la picada, afegim el caldo i la picada i ho deixem
coure a foc lent una mica més d'una hora (o fins que veiem que s'ha
evaporat el líquid i està cuit).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada