Segueixo provant coses noves, no ho puc
evitar, els Filipinos blancs són una perdició. Després de l'intent
de pastís de Filipinos, la versió millorada en forma de cupcakes
INGREDIENTS:
2 paquets de Filipinos blancs (en
sobraran)
115 g mantega (en el meu cas va ser una
mescla de mantega i margarina 3/4)
220 g sucre
2 ous grans
1i 1/2 cullerades de llevat
150 ml llet (jo vaig fer servir una
mescla de batut de soja i llet desnatada en substitució de la llet
semi)
1 cp extracte de vainilla
Per a la cobertura:
250g formatge mascarpone
250 g neta per muntar
100 g sucre glassa
uns quants Filipinos blancs
PREPARACIÓ:
Preparem les càpsules i encenem el
forn. Batem la mantega amb el sucre fins a aconseguir una mescla
homogènia. Afegim llavors els ous de un en un. Després afegim la
meitat de la farina i el llevat, després la llet i finalment la
resta de farina . Batem bé fins a aconseguir que tot estigui ben
integrat.
Triturem uns 10 Filipinos blancs (es
pot fer amb la picadora o amb un morter, depèn dels trossos que
volem trobar a la massa). Afegim els Filipinos triturats a la mescla
i batem una mica més.
Repartim la mescla en les càpsules,
(només fins la meitat de la càpsula), posem un Filipino sencer a
sobre i cobrim amb un a mica més de massa. Ho posem al forn uns 25
minuts (el Filipino quedarà dins la massa sencer per a trobar-lo de
sorpresa.
Un cop cuits els deixem refredar.
Mentrestant preparem la crema. Barregem el sucre glassa amb el
formatge Mascarpone, quan estigui tot ben batut, en un pot a part,
muntar la nata i l'afegim poc a poc remenant amb una espàtula per a
que no perdi volum però s'integri tot bé.
Decorem al gust amb la crema i
empolvorem uns Filipinos triturat (jo els vaig picar amb el morter
per trobar trossos grans)
I a gaudir-los!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada