dimarts, 1 de juliol del 2014

Pastís de sangria:



Seguim amb les dolços, en aquest cas una recepta de l’Alma Obregón, en la recepta original, eren cupcakes, jo ho he fet en forma de pastís.


INGREDIENTS:

115 g mantega
220 g sucre
3 ous
220 g farina
1.5 cullerades de llevat
150 ml de vi negre
Extracte de llimona i extracte de taronja (jo encara tenia aquells del LIDL que venen diferents sabors)
Colorant granet (o vermell)

Per a la crema:
115 g mantega
300 g sucre
40 ml vi negre
Extracte de llimona i de taronja


PREPARACIÓ:

Batem la mantega amb el sucre fins que s’integrin, afegim els ous un a un i els extractes, afegim la farina i el llevat a poc a poc (primer la meitat de la farina, després el vi i finalment la resta de farina). Posem colorant al gust.

Ho posem al forn pre escalfat uns 20-25 minuts (si el motlle és petit i alt necessitarà més temps)

Mentrestant preparem una crema batent els ingredients primer poc a poc i finalment a potència alta, també ho podem tenyir i ja està llest per decorar el pastís, jo vaig cobrir tota la  superfície i decorar amb unes xocolatines però es pot fer de totes les formes que se’ns acudeixin.


NOTES:

És un sabor estrany, que mai diries que podria funcionar en un pastís però la veritat és que queda molt bo i amb un lleuger gust a vi però sense ser excessiu.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada