Ja estem de tronada a la normalitat. Després de
les vacances ja torna a ser aquí amb receptes noves. Per començar una de
cupcakes, aquesta vegada amb l’excusa d’acabar un vodka negre que tenia
abandonat a la nevera
INGREDIENTTS:
Per a la massa:
120 g mantega
220 g sucre
3 ous
200 g farina
2 cullerades de llevat
120 ml de llet (es pot substituir uns 30 ml
per vodka negre)
Melmelada de nabius
Per a la cobertura:
250 g mantega
325 g sucre glassa
2-3 cullerades de vodka negre
Colorant violeta (opcional)
PREPARACIÓ:
En un bol, mesclem la mantega amb el sucre.
Després seguim batent i afegim els ous de un en un. Afegim després la meitat de
la farina tamisada i el llevat, la llet i el vodka, i finalment l’altre meitat
de la farina tamisada. Com que el vodka negre dona una mica de color i sembla
una massa gris, jo vaig afegir colorant violeta per a donar un millor aspecte.
Buidem l’interior de les cupcakes amb un
buidador de cors de poma (si no en teniu amb un Ganivet o una cullereta es pot
fer , però no és tan ràpid) i guardem la part de dalt del que hem tret. Farcim
amb la melmelada i tapem el forat.
Decorem amb la crema de mantega i preparem el
caramel. En un pot, posem sucre i vodka negre i ho portem a ebullició amb molt
de compte. Posem una mica de caramel per sobre de cada cupcake i ja ho tenim!
ALTRES:
Jo vaig omplir les cupcakes amb melmelada de
nabius, la idea original era agafar fruites del bosc i fer un puré amb una mica
de sucre, però no en vaig trobar i em vaig haver de conformar amb la melmelada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada