Aquests dies ja trobem bolets a tot arreu,
així que una recepta amb bolets ja tocava (jo ho vaig fer amb camagrocs perquè m’encanten
però a més estaven molt bé de preu)
INGREDIENTS:
Arròs
1 pastanaga
1 ceba
1 rave petit
1-2 grans d’all
200 g camagrocs
Una mica de julivert
PREPARACIÓ:
Tallem i triturem la ceba (jo ho vaig fer fins
a quedar textura puré però també es pot fer a trossos més grans. La posem a la
cassola amb oli calent i que es vagi coent poc a poc. Mentrestant tallem el
rave i la pastanaga a daus i els incorporem a la ceba.
Quan estigui la verdura una mica feta, afegim l’arròs
i una mica de caldo vegetal.
Mentrestant netegem i tallem els
camagrocs i els posem a coure en una
paella a part amb les dos dents d’all a lamines.
Quan l’arròs ja estigui quasi a punt (uns 15
minuts al foc) afegim els camagrocs i deixem coure uns altre 5 minuts. Tanquem el
foc i afegim el julivert picat. Ho deixem reposar uns 5 minuts i llest per a
menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada