INGREDIENTS:
60 g mantega
65 g farina de rebosteria
1 cp llevat
2 ous
65 g de sucre
1 rajolí d’anís
Per a la cobertura:
80 g formatge tipus “Philadelphia”
1 cs anís
80 g mantega
100 g sucre glassa
40 g xocolata blanca
PREPARACIÓ:
Pre escalfem el forn a 180º i preparem els
motlles per a les magdalenes. Fonem la xocolata blanca al bany maria (també es
pot fer al microones però amb molt de compte per que és fàcil cremar-la).
En un bol a part batem els ous amb el sucre i
l’anís. Afegim la farina tamisada. Per últim afegim la xocolata poc a poc i
mesclem suaument.
Ho posem als motlles i al forn durant uns
20-25 minuts. Quan estiguin fets els deixem refredar i mentrestant preparem la
cobertura.
En un bol batem el formatge, l’anís, la mantega
i el sucre, quan estigui barrejat afegim
la xocolata fosa poc a poc. Decorem al gust cada magdalena (en aquest cas jo
vaig posar la cobertura del formatge i un Carmel d’anís.
Molt suaus i delicioses!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada