diumenge, 26 d’octubre del 2014

Magdalenes de xocolata blanca

INGREDIENTS:

35 g xocolata blanca
60 g mantega
65 g farina de rebosteria
1 cp llevat
2 ous
65 g de sucre
1 rajolí d’anís






Per a la cobertura:
80 g formatge tipus “Philadelphia”
1 cs anís
80 g mantega
100 g sucre glassa
40 g xocolata blanca


PREPARACIÓ:

Pre escalfem el forn a 180º i preparem els motlles per a les magdalenes. Fonem la xocolata blanca al bany maria (també es pot fer al microones però amb molt de compte per que és fàcil cremar-la).

En un bol a part batem els ous amb el sucre i l’anís. Afegim la farina tamisada. Per últim afegim la xocolata poc a poc i mesclem suaument.

Ho posem als motlles i al forn durant uns 20-25 minuts. Quan estiguin fets els deixem refredar i mentrestant preparem la cobertura.

En un bol batem el formatge, l’anís, la mantega i el sucre, quan estigui barrejat  afegim la xocolata fosa poc a poc. Decorem al gust cada magdalena (en aquest cas jo vaig posar la cobertura del formatge i un Carmel d’anís.


Molt suaus i delicioses!!!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada