La meva amiga Sílvia em va demanar fa temps una recepta de galetes que fos molt fàcil de fer perquè ella no cuina gaire. Vaig provar de fer receptes tradicionals simplificades però quedaven galetes molt soses. L'altre dia, en un programa de cuina del "Canal cocina" vaig veure fer aquesta recepta. Espereo que us agradi.
INGREDIENTS:
Pasta de full (un lamina )
Sucre glass
Canyella
PREPARACIÓ:

Agafem la pasta de full, i en lloc d'estendre-la sobre el marbre expolsat amb farina com fariem habitualment, l'expolsem amb la canyella i el sucre glas. Cobrim també per l'altre banda. Extenem la pasta amb un curró ràpidament per a que no s'enganxi i la tallem en forma de triangles.
Posem els triangles en una paella calenta sense oli ni res i deixem que es coguin per les dues bandes (li donem la volta quan veiem que s'ha inflat una mica)
Les deixem refredar i ja tenim unes galetes cruixents.
NOTES:
S'han de menjar en un parell de dies com a molt, perquè després ja no estan gaire bones.
realment, facils i segur que molt bones, m'encanta el full.
ResponElimina