Com altres vegades, la recepta l’he tret del blog “Magdalenas de chocolate”, la veritat és que van quedar molt bones i esponjoses, a més la maduixa natural l i dona un toc molt fi (recorda a les maduixes amb nata)
INGERDIENTS:
250 g farina
110 g margarina
180 g sucre
2 ous
2 cp llevat
2 cp bicarbonat
130 ml llet
3 cs melmelada de maduixes (en el meu cas sense sucres afegits)
Per a la cobertura:
400 ml nata per a muntar
1 sobre de gelatina de maduixa
4 cs de sucre
maduixes per decorar
PREPARACIÓ:
Batem la margarina amb el sucre fins a obtenir una mescla ben cremosa. Afegim els ous batuts, el llevat i el bicarbonat. Afegim la farina a poc a poc,alternant amb la llet (en petites porcions) fins a obtenir una mescla homogènia. Afegim també la melmelada.
Repartim la mescla en motlles. Ho posem al forn a 180º durant 15-20 minuts. Quan estiguin fets els traiem i deixem refredar.
Mentrestant preparem la cobertura; barregem la nata amb el sucre i el sobre de gelatina. Batem amb el batedor fins a muntar la nata. Podem afegir una mica de colorant vermell si ens agrada .
Decorem les magdalenes amb una capa de nata i les maduixes a lamines.
ummmmmmm, una delicia
ResponEliminaPEro bueno que cosa mas rica Irene¡¡ Así tipo cupcakes me parecen exquisitas, es que siempre aciertas¡ besiños
ResponEliminaPero que ricas Irene¡ Se ven deliciosas asi tipo cupcake, es que siempre aciertas¡ besiños
ResponEliminaRiquísimas y bonitas en mi casa durarían un plis plas.
ResponEliminaSaludos