INGRDIENTS (surten uns 25):
4 ous
125 g farina
25 g mantega
2 cs sucre
La pell d’una llimona ratllada
2 gots d’aigua
1 pessic de sal
Oli abundant
Sucre per decorar
PREPARACIÓ:
Posem l’aigua en un pot, junt amb la mantega, la llimona ratllada, el sucre i un pessic de sal i ho posem a coure. Quan comenci a oure afegim la farina i remenem amb una cullera de fusta fins a que la massa es desenganxi de les parets del pot.
Retirem del foc i ho deixem refredar una estona. Quan estigui temperat, afegim els ous d’un en un. Deixem reposar unes 2 hores.
En una paella posem oli abundant i l’escalfem, quan encara no està molt calent es separa del foc i es tiren “muntanyetes” de pasta (les podem fer amb dues culleretes de cafè). Es deixen una estona amb la paella apartada del foc per a que s’inflin i pugin a la superfície de la paella. Llavors es torna a posar al foc per a que es fregeixin fins aquedar daurats.
Els retirem del foc amb una espàtula i els escorrem bé. Repetim l’operació amb la resta de pasta. Es espolsem amb sucre i ja els podem menjar!!!
jo tambe els faig cuasi igual que tú, i mira que son bons!!!!
ResponEliminaBoníssims... i baixen de bé.
ResponElimina