Aquesta recepta la vaig treure del blog
“Cocinerando”, jo no ho havia sentit mai, però parlant amb la gent, es veu que
és una recepta habitual. Ideal per a pica pica perquè es poden menjar freds o
calents i es poden prepara amb antelació. A més és una recepta apta per a ovolactovegetarians.
INGREDIENTS:
3 patates de mida mitjana
2 ous grans
2-3 pebrots verds (millor que no estiguin molt
retorçats per poder farcir-los millor)
Oli d’oliva abundant
PREPARACIÓ:
Pelem i tallem les patates com per a fer una truita
de patates normal. Les fregim en una paella amb oli d’oliva i tapem fins a que
estiguin tendres. Retirem del foc i traiem les patates descorrent bé l’oli.
Mentre batem els ous en un bol, hi afegim un
pessic de sal i incorporem les patates. Deixem reposar una estona. Mentrestant,
netegem els pebrots i traiem la part superior, eliminant les llavors. Sobretot em de fer tot això amb precaució per
a que no es trenquin els pebrots.
Omplim els pebrots amb la mescla d’ou i patata
( poc a poc i amb paciència), podem ajudar-nos d’una forquilla per aixafar i
que quedin ben plens. No cal tancar-los, ja que al fregir-los queda segellat.
Un cop els tenim plens els fregim en una
paella amb oli abundant a foc mitjà
(compte que aquests pebrots es cremen amb facilitat). Els anem donant la volta
per a que quedin fregits de manera uniforme. Al fregir esquitxa bastant, podeu
tapar-los per a evitar cremades però cal estar atent a la cocció.
Un cop fregits els traiem de la paella i els
deixem sobre un paper absorbent per a que perdin una mica d’oli. Quan estiguin
tebis es poden tallar a rodanxes i
llestos per a servir.
NOTES:
A la recepta original li posaven ceba però com a la meva mitja taronja li agrada la truita sense ceba, la vaig fer al seu gust.
La veritat és que a la meva mitja taronja li
van agradar però jo no puc donar la meva opinió perquè no els vaig tastar (no
m’agrada el pebrot).
A miiiii no magrada al pabrot Chin Chan
ResponElimina