divendres, 12 d’octubre del 2012

Pebrots farcits de truita de patates



Aquesta recepta la vaig treure del blog “Cocinerando”, jo no ho havia sentit mai, però parlant amb la gent, es veu que és una recepta habitual. Ideal per a pica pica perquè es poden menjar freds o calents i es poden prepara amb antelació. A més és una recepta apta per a ovolactovegetarians.


INGREDIENTS:

3 patates de mida mitjana
2 ous grans
2-3 pebrots verds (millor que no estiguin molt retorçats per poder farcir-los millor)
Oli d’oliva abundant


PREPARACIÓ:

Pelem i tallem les patates com per a fer una truita de patates normal. Les fregim en una paella amb oli d’oliva i tapem fins a que estiguin tendres. Retirem del foc i traiem les patates descorrent bé l’oli.

Mentre batem els ous en un bol, hi afegim un pessic de sal i incorporem les patates. Deixem reposar una estona. Mentrestant, netegem els pebrots i traiem la part superior, eliminant les llavors.  Sobretot em de fer tot això amb precaució per a que no es trenquin els pebrots.

Omplim els pebrots amb la mescla d’ou i patata ( poc a poc i amb paciència), podem ajudar-nos d’una forquilla per aixafar i que quedin ben plens. No cal tancar-los, ja que al fregir-los queda segellat.

Un cop els tenim plens els fregim en una paella amb oli abundant  a foc mitjà (compte que aquests pebrots es cremen amb facilitat). Els anem donant la volta per a que quedin fregits de manera uniforme. Al fregir esquitxa bastant, podeu tapar-los per a evitar cremades però cal estar atent a la cocció.

Un cop fregits els traiem de la paella i els deixem sobre un paper absorbent per a que perdin una mica d’oli. Quan estiguin tebis es poden tallar a rodanxes  i llestos per a servir.




























































NOTES:

 A la recepta original li posaven ceba però com a la meva mitja taronja li agrada la truita sense ceba, la vaig fer al seu gust.

La veritat és que a la meva mitja taronja li van agradar però jo no puc donar la meva opinió perquè no els vaig tastar (no m’agrada el pebrot).

1 comentari: